A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

30

Mikor vettél utoljára ceruzát?

2015.08.30 - vasárnap

 


 

 


 

 

aug

27

Miért pont hálózatépítés?

2015.08.27 - csütörtök

 

Az MLM vagy Multi Level Marketing tipikusan olyan dolog mint a foci. Mindenkinek nagyon határozott véleménye van róla.


És annyiban is hasonlít a focira, hogy ha valaki hajlandó rendesen megtanulni, akkor messze az átlag felett fog keresni. De ezzel együtt az MLM nem való mindenkinek. Elmesélem gyorsan, hogy mi miért döntöttünk a mellett, hogy megpróbáljuk és ez talán segíthet neked is , hogy meglásd neked való-e vagy sem?

Sok embernek van bakancslistája. Nekünk is van, csak mi másképp hívjuk. Van pár olyan dolog az életben amit nagyon szeretnénk elérni, megtapasztalni. DE ez nem arról szól, hogy a napi robotból kiszakadva néha - néha megteszünk valamit ami fenn van a listán. Van egy elképzelésünk arról milyen lenne az az "ideális élet" amire vágyunk.

Amikor ezt anno kigondoltuk, két dolgot kellett azonnal eldönteni. Az első, hogy keresünk-e rá bármi módot, hogy ezeket az álmokat elérjük, vagy inkább valamiféle csendes boldogtalanságban éljük le az életünket, ahol folyamatosan elmagyarázzuk magunknak, hogy miért is nem volt fontos amire vágytunk...

És a másik az, hogy ha mégis elkezdünk dolgozni érte, hogy a viharba fogjuk ezt elérni?

Persze van pár foglalkozás ahol ezt meg lehet valósítani mint például ha híres festő az ember, de azt hamar beláttuk hogy ehhez elég gyatrán rajzolunk.

Szóval legyen jó életünk vagy ne? Úgy éljünk ahogy mi szeretnénk vagy ahogyan mások elvárják, vagy rosszabb esetben, ahogyan  meghatározzák nekünk.  Ez volt a probléma.

Mert láthatóan semmiféle megoldásunk nem volt a dologra. Az alkalmazotti bérünk, de annak sokszorosa sem lett volna elég ezekre. De még ha elég is lett volna, hol van az a munkahely, ahol akkor gurulsz el egy pár hónapos motoros túrára amikor akarsz?


A Multi Level Marketinget ismertük hallomásból. Voltunk pár bemutatón, ami finoman fogalmazva sem volt meggyőző. De maga az üzleti minta tetszett. És az is átjött, hogy ez olyan dolog lehetne amivel elégé függetlenek és szabadok tudnánk lenni és elkezdhetnénk kipipálni a tételeket az álomkönyvünkből. Hamar megértettük, hogy ha jól csináljuk akkor nincs határa annak mennyit tudunk keresni. Még át is beszéltük otthon milyen lenne az ideális cég a számunkra. Aztán elfeledkeztünk erről, úgy gondolva ilyen cég úgyse létezik.

Pár évvel később amikor elkezdtünk egy újfajta  kávét inni, még azt sem tudtuk, hogy pont azt a céget találtuk meg amilyet leírtunk maguknak.

Tisztában vagyunk vele, hogy sokan azért nem szeretik az MLM-et mert azt gondolják, hogy majd tukmálni kell az ismerőseiket meg ilyen dolgok.

Nem. Nem kell. 

Az MLM olyan mintha meghívod a barátaidat egy vasárnapi bográcsozásra. És ha azt főzöl amit kérnek, ha előkészítesz mindent, és nem lesz semmiből hiány, akkor az egy jó buli lesz. De ha olyat főzöl amit csak te szeretsz, és nincs elég szék akkor akkor persze mindenki bénán fogja érezni magát.

Ha képes vagy megszervezni egy jó bográcsozást, az MLM is menni fog.

aug

9

DXN Családi nap

2015.08.09 - vasárnapVII. DXN Családi Nap


ápr

20


Elgondolkodtál-e valaha azon mi a közös az összes olyan tevékenységben amiben örömödet lelted vagy ami hasznot – akár anyagi hasznot hozott a számodra? 

 

A legnagyobb kihívás amivel mi a DXN.-nél töltött idő alatt szembekerültünk az volt, hogy hogyan tudnánk felgyorsítani a munkatársainkat? Amikor mi ebbe az üzletbe belefutottunk, semmiféle MLM tapasztalatunk nem volt. Az elején úgy gondoltam erre mint hátrányra, de ma már inkább örülök annak, hogy így volt.


Mert a kezdeti nehézségek a próbálgatások, a sok vargabetű és zsákutca, lehetővé tettek a számunkra egy nagyon értékes dolgot: hogy a saját szemünkkel figyeljük meg mi is ez az egész.


És így idővel teljesen láthatóvá kezdtek válni mik  a gyenge pontok.


Iszonyatos mennyiségű szabadon elérhető oktatási anyag létezik a Network Marketinggel kapcsolatban és ezek ráadásul nagyon jók is.  Mégis hiányzott valami...


Pár hónapig szinte kizárólag csak ezen dolgoztunk és elég kalandos módon jutottunk hozzá olyan anyagokhoz amiből mára talán csak pár darab létezik az egész országban. Izgalmas volt de a Te szempontodból nem ez a lényeg.


Az összes olyan tevékenységben amiben örömödet lelted vagy ami hasznot – akár anyagi hasznot hozott a számodra volt egy közös pont.


Hogy rendszerezett tudás állt mögötte. Nem számít sokat vagy keveset tudsz egy adott területről amíg az a tudás rendszerezett, profitálni fogsz belőle. És ez volt ami leginkább hiányzott.


Valami amin bárki aki újonnan csatlakozott az üzlethez el tud indulni. Ahol mindig tudni fogja mi a következő lépése. Ahol a saját tempójában időbeosztásában, a saját tudásszintjének megfelelően haladhat. 


És készen lett:

 


Ennek a füzetnek kizárólag egy célja van. Ha valaki  azt akarja, hogy pénzügyi kockázatok nélkül a saját tempójában fel tudjon építeni egy második jövedelemforrást, akkor meg tudja tenni. Hogy megkaphassa az elismerést ami jár, hogy igazi vezetővé tudjon válni és megteremteni a saját folyamatos jövedelmet generáló vállalkozását. És mindezt úgy hogy egyszerűen csak mindig megteszi a soron következő lépést.

 

Ez a füzet egy teljes leírást ad annak a számára aki új vagy újrainduló a DXN-ben. Teljes útbaigazítást fogsz arról kapni, hogyan indulj el, melyek a lehetőségeid, mit kell tenned ha nagyon jó jövedelmet akarsz ebből az üzletből és azt is mit kell tenned ha kisebb jövedelemre vágysz.


Kócsó Laci az Eurőpai hálózat vezetője a frissen megjelent füzetünkkelEz a füzet azért íródott, hogy használd. Akármennyire is igyekeztünk, valószínűleg sosem lesz része a világ szépirodalmi örökségének. Kizárólag egyetlen célja van: hogy legyen egy olyan tudásod amivel sikeres tudsz lenni, és amit készpénzre válthatsz. Ez egy munkafüzet. Ne vigyázz rá! Csináld meg a feladatokat ott helyben ahogy elolvastad őket, írd bele az ötleteidet, firkáld össze! Használd.


Mindig megtiszteltetés a számunkra ha valaki csatlakozik a csapatunkhoz. Ha velünk fogsz dolgozni ezen a füzeten fogunk végigmenni lépésről lépésre. 


Mindamellett fel kell, hogy hívjam a figyelmed egy dologra ezzel kapcsolatban: mi nem olyan embert keresünk aki ma ebben lát üzleti lehetőséget, pár hónap múlva meg abban, azután meg megint valami másban. Ha csak gyorsan le akarod rabolni az ismerőseidet, az interneten számolatlanul találsz piramisjátékokat, vagy kamu termékeket forgalmazó kamu cégeket, és ez esetben nem tartóztatunk. Vagy ha úgy gondolod, hogy beléptetsz egyetlen egy embert és az majd dolgozik helyetted amin te halálra keresed magad – hidd el nekem nem éreznéd jól magad a csapatunkban.


De ha a saját stabil vállalkozásodat szeretnéd kiépíteni, vagy egy folyamatos kiegészítő jövedelmet keresel, vagy egyszerűen csak a termékek érdekelnek akkor szívesen látunk.


Kérj egy visszahívást a bal oldalon vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

 

mail: vizesmail@gmail.com
skype: pokovai 

Üdv:

Anikó, Albert

Ha meglepetést akarsz nekünk okozni: itt megteheted.

 

 

 

ápr

2

Neked való a DXN?

2015.04.02 - csütörtök

A legtöbb ember ha a fenti címmel lát egy bejegyzést, mérget vesz rá, hogy most jön az a rész amikor megdumálják, hogy ő tökéletesen alkalmas a hálózati marketingre.

Nem, nem ez jön.

Ha alapvetően a termékek érdekelnek akkor nagyon nagy rá az esély, hogy jól fogod itt érezni magad és szívesen látunk, de ez a blogbejegyzés most nem erről szól. Ez a blogbejegyzés a leendő csapattagjainknak szól.

Ha azt gondolod, meg lehet valakit annyira dumálni, hogy szinte szándéka ellenére csatlakozzon – igazad van. Lehet ilyet csinálni. De nem éri meg. 

Mi olyan csapattagokat keresünk akik tényleg egy stabil jövőt szeretnének maguknak. Ezt viszont nem lehet kidumálni. Nem lehet valakit hónapokon keresztül célon tartani, úgy hogy őt ez valójában nem érdekli.

Viszont nagyon könnyű valakit sikeressé tenni aki maga is akarja. Legalábbis itt a DXN-nél.

Mi viszonylag gyorsan elértük DXN Star Diamond szintet, de az igazi kihívás ezután kezdődött. Hogyan tudunk sikeressé tenni bárkit aki tényleg hajlandó dolgozni a céljaiért?

Mert a mi sikerünk, a mi jutalékunk, ma már attól függ mennyire tudunk másokat sikeressé tenni.

Olyan utat kellett találnunk ami gyorsabb, és egyszerűbb mint a miénk volt. És közben ott volt az is, hogy ennek sosem szabad valami gyötrelmes, kemény és monoton dologgá válnia. Legyen más,  és élvezetesebb mint a munkahelyi „daráló”.

Mostanra sikerült összeraknunk egy működőképes programot erre. Azon az alapon állítottuk össze ahogy a repülőgép pilótákat is tanítják.

Nem a google az egyetlen hely ahol vidáman és lazán lehet dolgozni. :-)

Ha nem veszed túl komolyan az életet, ha szeretsz játszani szívesen látunk a csapatban!

Egy elég nemzetlközi csapattal dolgozunk együtt, a térképen láthatod mely országokból csatlakoztak eddig hozzánk. Ezért nem csak Magyarországról csatlakozhatsz hozzánk. Akárhol is élsz nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérj egy visszahívást, megcsörgetünk.


A DXN húsz éves ázsiai múltja ellenére a legtöbb országban meglehetősen új, ha külföldön élsz, nagy eséllyel egy ilyen országban laksz. A nyelvtudásod, akár itthon, akár külföldön élsz óriási előny lehet. 

Kérj egy visszahívást a bal oldalon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdv:

Anikó, Albert

Ha meglepetést akarsz nekünk okozni: itt megteheted.