A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

20


Elgondolkodtál-e valaha azon mi a közös az összes olyan tevékenységben amiben örömödet lelted vagy ami hasznot – akár anyagi hasznot hozott a számodra? 

 

A legnagyobb kihívás amivel mi a DXN.-nél töltött idő alatt szembekerültünk az volt, hogy hogyan tudnánk felgyorsítani a munkatársainkat? Amikor mi ebbe az üzletbe belefutottunk, semmiféle MLM tapasztalatunk nem volt. Az elején úgy gondoltam erre mint hátrányra, de ma már inkább örülök annak, hogy így volt.


Mert a kezdeti nehézségek a próbálgatások, a sok vargabetű és zsákutca, lehetővé tettek a számunkra egy nagyon értékes dolgot: hogy a saját szemünkkel figyeljük meg mi is ez az egész.


És így idővel teljesen láthatóvá kezdtek válni mik  a gyenge pontok.


Iszonyatos mennyiségű szabadon elérhető oktatási anyag létezik a Network Marketinggel kapcsolatban és ezek ráadásul nagyon jók is.  Mégis hiányzott valami...


Pár hónapig szinte kizárólag csak ezen dolgoztunk és elég kalandos módon jutottunk hozzá olyan anyagokhoz amiből mára talán csak pár darab létezik az egész országban. Izgalmas volt de a Te szempontodból nem ez a lényeg.


Az összes olyan tevékenységben amiben örömödet lelted vagy ami hasznot – akár anyagi hasznot hozott a számodra volt egy közös pont.


Hogy rendszerezett tudás állt mögötte. Nem számít sokat vagy keveset tudsz egy adott területről amíg az a tudás rendszerezett, profitálni fogsz belőle. És ez volt ami leginkább hiányzott.


Valami amin bárki aki újonnan csatlakozott az üzlethez el tud indulni. Ahol mindig tudni fogja mi a következő lépése. Ahol a saját tempójában időbeosztásában, a saját tudásszintjének megfelelően haladhat. 


És készen lett:

 


Ennek a füzetnek kizárólag egy célja van. Ha valaki  azt akarja, hogy pénzügyi kockázatok nélkül a saját tempójában fel tudjon építeni egy második jövedelemforrást, akkor meg tudja tenni. Hogy megkaphassa az elismerést ami jár, hogy igazi vezetővé tudjon válni és megteremteni a saját folyamatos jövedelmet generáló vállalkozását. És mindezt úgy hogy egyszerűen csak mindig megteszi a soron következő lépést.

 

Ez a füzet egy teljes leírást ad annak a számára aki új vagy újrainduló a DXN-ben. Teljes útbaigazítást fogsz arról kapni, hogyan indulj el, melyek a lehetőségeid, mit kell tenned ha nagyon jó jövedelmet akarsz ebből az üzletből és azt is mit kell tenned ha kisebb jövedelemre vágysz.


Kócsó Laci az Eurőpai hálózat vezetője a frissen megjelent füzetünkkelEz a füzet azért íródott, hogy használd. Akármennyire is igyekeztünk, valószínűleg sosem lesz része a világ szépirodalmi örökségének. Kizárólag egyetlen célja van: hogy legyen egy olyan tudásod amivel sikeres tudsz lenni, és amit készpénzre válthatsz. Ez egy munkafüzet. Ne vigyázz rá! Csináld meg a feladatokat ott helyben ahogy elolvastad őket, írd bele az ötleteidet, firkáld össze! Használd.


Mindig megtiszteltetés a számunkra ha valaki csatlakozik a csapatunkhoz. Ha velünk fogsz dolgozni ezen a füzeten fogunk végigmenni lépésről lépésre. 


Mindamellett fel kell, hogy hívjam a figyelmed egy dologra ezzel kapcsolatban: mi nem olyan embert keresünk aki ma ebben lát üzleti lehetőséget, pár hónap múlva meg abban, azután meg megint valami másban. Ha csak gyorsan le akarod rabolni az ismerőseidet, az interneten számolatlanul találsz piramisjátékokat, vagy kamu termékeket forgalmazó kamu cégeket, és ez esetben nem tartóztatunk. Vagy ha úgy gondolod, hogy beléptetsz egyetlen egy embert és az majd dolgozik helyetted amin te halálra keresed magad – hidd el nekem nem éreznéd jól magad a csapatunkban.


De ha a saját stabil vállalkozásodat szeretnéd kiépíteni, vagy egy folyamatos kiegészítő jövedelmet keresel, vagy egyszerűen csak a termékek érdekelnek akkor szívesen látunk.


Kérj egy visszahívást a bal oldalon vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

 

mail: vizesmail@gmail.com
skype: pokovai 

Üdv:

Anikó, Albert

Ha meglepetést akarsz nekünk okozni: itt megteheted.

 

 

 

ápr

2

Neked való a DXN?

2015.04.02 - csütörtök

A legtöbb ember ha a fenti címmel lát egy bejegyzést, mérget vesz rá, hogy most jön az a rész amikor megdumálják, hogy ő tökéletesen alkalmas a hálózati marketingre.

Nem, nem ez jön.

Ha alapvetően a termékek érdekelnek akkor nagyon nagy rá az esély, hogy jól fogod itt érezni magad és szívesen látunk, de ez a blogbejegyzés most nem erről szól. Ez a blogbejegyzés a leendő csapattagjainknak szól.

Ha azt gondolod, meg lehet valakit annyira dumálni, hogy szinte szándéka ellenére csatlakozzon – igazad van. Lehet ilyet csinálni. De nem éri meg. 

Mi olyan csapattagokat keresünk akik tényleg egy stabil jövőt szeretnének maguknak. Ezt viszont nem lehet kidumálni. Nem lehet valakit hónapokon keresztül célon tartani, úgy hogy őt ez valójában nem érdekli.

Viszont nagyon könnyű valakit sikeressé tenni aki maga is akarja. Legalábbis itt a DXN-nél.

Mi viszonylag gyorsan elértük DXN Star Diamond szintet, de az igazi kihívás ezután kezdődött. Hogyan tudunk sikeressé tenni bárkit aki tényleg hajlandó dolgozni a céljaiért?

Mert a mi sikerünk, a mi jutalékunk, ma már attól függ mennyire tudunk másokat sikeressé tenni.

Olyan utat kellett találnunk ami gyorsabb, és egyszerűbb mint a miénk volt. És közben ott volt az is, hogy ennek sosem szabad valami gyötrelmes, kemény és monoton dologgá válnia. Legyen más,  és élvezetesebb mint a munkahelyi „daráló”.

Mostanra sikerült összeraknunk egy működőképes programot erre. Azon az alapon állítottuk össze ahogy a repülőgép pilótákat is tanítják.

Nem a google az egyetlen hely ahol vidáman és lazán lehet dolgozni. :-)

Ha nem veszed túl komolyan az életet, ha szeretsz játszani szívesen látunk a csapatban!

Egy elég nemzetlközi csapattal dolgozunk együtt, a térképen láthatod mely országokból csatlakoztak eddig hozzánk. Ezért nem csak Magyarországról csatlakozhatsz hozzánk. Akárhol is élsz nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérj egy visszahívást, megcsörgetünk.


A DXN húsz éves ázsiai múltja ellenére a legtöbb országban meglehetősen új, ha külföldön élsz, nagy eséllyel egy ilyen országban laksz. A nyelvtudásod, akár itthon, akár külföldön élsz óriási előny lehet. 

Kérj egy visszahívást a bal oldalon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdv:

Anikó, Albert

Ha meglepetést akarsz nekünk okozni: itt megteheted.

márc

26

Üzletépítő Szeminárium Agárd

2015.03.26 - csütörtök

jan

14

 

 

 

 

Ez évben újra januárban tartottuk az éves Gyémánt – Rubin tréninget.

 

 

Sajnos idén nem volt minden tökéletes, mert megenyhült az időjárás, így kedvenc szórakozásunk a szauna – hófürdő – medence hármas kimaradt. De ettől eltekintve minden nagyon fantasztikus volt. Jó volt a hangulat, a kaja, a hely. Számunkra általában ezek a találkozók adják a legnagyobb lendületet. Mivel itt csupa sikeres vezetők vannak, a hangnem is egészen más, sokkal közvetlenebb felszabadultabb.


Az ez évi találkozó mindenképpen emlékezetes marad a számunkra mert csaptunk első minősült Rubint szintű vezetője, Giliga Vali  is ott volt velünk. Nagy tervekkel és óriási lelkesedéssel jöttünk haza. 

 

Ha most csatlakozol a csapathoz jövő ilyenkorra akár már Te is jöhetnél velünk.

 


Kérdésed van?

 

Keress meg bátran!


Máris megteszem az első lépést >>>> Regisztrálok!

 

 

 

 

 

 

 

jan

2

Milyen 2015-öt szeretnél?

2015.01.02 - péntek

 

Minden rajtad áll.


Te döntöd el, hogy ez az év csak egy lesz a sorban, vagy ez lesz az amire mindig is emlékezni fogsz.


Te döntöd el, hogy belenyugszol-e abba ami éppen van, vagy a kezedbe veszed a sorsod.


Nincs jobb időpont elkezdeni egy új életet.


Bárki akinek az élete jó irányt vett és úgy él amire mindig is vágyott, valamikor hozott egy döntést, hogy innentől minden másképpen lesz. Aztán egyszerűen tartotta magát hozzá.


Biztos sok embernek van olyan élete, hogy azt vesz meg magának amit szeretne és bevásárláskor nem kell az árakat nézegetnie. De mi nem így voltunk. Mi nagyon szerettünk volna egy olyan életet ahol nincs fizetési kategória ami fölé nem tud menni az ember akármilyen jól dolgozik. 


Mert egy fizetési kategória egyben az életminőséget is korlátozza. 


Nem arról beszélek, hogy valami őrült luxusban tengessük az életünket csak arról, hogy ne kelljen azt éreznünk, hogy valami nem lehet meg csak azért mert többe kerül mint a mi „fizetési kategóriánk”. És ez persze akkor fáj a legjobban amikor a gyerek szeretne valamit. Hiszen Ő nem tehet arról, hogy mi hogyan élünk.


És akkor hitegettük magunkat ilyen baromságokkal, hogy milyen ügyesen kijövünk abból amennyi van, és próbáltuk lenyomni a saját torkunkon, hogy a pénz egyébként se számít. De ha láttunk valakit akinek jól ment akkor azért nem volt annyira őszinte a mosolyunk.


Persze nem mondom, hogy mindenki ilyen de mi ezt éreztük.


A sors úgy hozta, hogy habár kerestünk mindenféle lehetőséget, erre amivel most foglalkozunk, pont nem gondoltunk. Egyszerűen örültünk, hogy találtunk egy jó kávét , aztán megdöbbentünk, hogy mennyire erős hatással van az egészségünkre és amikor  rájöttünk, hogy ebben üzlet is van dobtunk egy hátast. 


Pár sikertelen átlagos vállalkozással a hátunk mögött lenyűgözött a DXN egyszerűsége és az, hogy mennyire kevés befektetés kell az induláshoz. 


Amikor mi indultunk a piaci lehetőségek messze nem voltak olyan jók mint most. Különösen azokra akik beszélnek még valamilyen nyelvet, egy óriási piac vár.Ha eleged van a csóróságból, vagy a kötöttségekből, vagy abból, hogy nem becsülnek meg... … egyszóval ha tele van a t...-öd, most léphetsz egyet előre.

Nem feltételezem rólad, hogy így élsz, de nekünk volt ilyen időszak az életünkben és hát, mindenki magából indul ki.


De majd visszatekintve 2015 lehet az az év amikor minden megváltozott. 


Őszintén, mit veszíthetsz? Az biztos, hogy aki soha nem indul el azzal soha nem történik semmi.


Ha az életed minden szempontból rendben van, sok sikert és Boldog Új Évet! De ha úgy vagy, ahogyan mi voltunk, akkor szívesen látunk a csapatban és csináljunk valamit amiről majd lehet mesélni az unokáknak...


 

 

 

 

Kerülj velünk kapcsolatba személyesen, az alábbi elérhetőségeken vagy itt azonnal tudsz csatlakozni.

 

http://napikave.hu/member_registration_private

 

 

 

 

Vízváriné Pokovai Anikó

 

e-mail: aniko.pokovai@gmail.com

 

skype: pokovai

 

Magyar nyelvű weboldalunk:


http://napikave.hu