A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Október
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

10

Szülinapi Ajándék

2017.02.10 - péntek

Éppen ma van a nagyon sokadik szülinapom.


Úgyhogy arra gondoltam ne csak én, hanem mindenki kaphasson valamiféle ajándékot aki szeretne! Mivel a napokban jelent meg Kendra Tomival közösen írott szokatlan könyvünk az értékesítésről, kigondoltam két király ajánlatot!

Az egyik, hogy ha használod a "fülinap" kódot akkor kapsz egy jelentős kedvezményt könyvvásárláskor!

A másik, hogy ha most csatlakozol bármilyen  bármilyen DSP csomaggal, akkor ajándékba megkapod a könyvet is!

A lényeg, hogy járjatok jól Ti is a szülinapomon!

 

 

 

Ajándék Nektek fülinapra! :D

--> hetkoznapimentalistak.hu <--

Kuponkód: fülinap

nov

20

Már a közmondások sem a régiek.

Manapság már úgy mondják a pénz nem boldogít de vehetsz rajta motort és az már majdnem boldogság! 

Az egyik legnagyobb gond a pénzzel, hogy sok ember szeretne bőségben élni de ők maguk nem szeretik a gazdagokat.  Nos ha nem szereted a gazdagokat, akkor nem akarsz gazdag lenni. Miért? Mert ki akarna olyanná válni, mint azok akiket utál?

Rettentő sokan gondolják úgy, hogy meggazdagodni csakis bűnözéssel lehet. Én nem csodálkozom ha valaki így gondolja tekintve, hogy ma Magyarországon alapból így állnak a vállalkozókhoz. Miért kell egyre több helyre online pénztárgép? Mert helyből azt feltételezik, hogy minden vállalkozó bűnöző, aki csalni akar.

Nos ha valaki nem szívesen fizet adót, az valószínűleg kizárólag azért van, mert úgy érzi, a pénzért amit a közösbe ad, kevesebbet kap cserébe mint kellene.

És számomra rejtély, hogy ezt a marha egyszerű dolgot valahogy egyetlen politikai vezető sem szokta felfogni.

De a Te gazdagságod szempontjából ez kizárólag annyiban érdekes, hogy ha nem tudsz felülemelkedni azon a gondolaton, hogy a gazdagok rosszak akkor ez nem fog menni. A DXN-ben legalábbis tuti nem.

A másik oldalról nézve viszont, egy jól felépített, fogyasztói hálózattal el tudod azt érni, hogy úgy élhess bőségben, hogy nem kell bemocskolnod a kezed. 

Ez egy rettentő egyszerű vállalkozási forma, nem kell hozzá kismillió-féle engedély meg végzettség, és nagyon jól adózik. Ráadásul akárhol is telepednél le a jövőben a világon a DXN jutalékod ugyanúgy megkapod.

Mindezt úgy, hogy nincs anyagi kockázatod, nem kell olyan dolgokból bevásárolnod amik majd a nyakadon maradnak, ha mégse jönne be az üzlet.

Mióta ezt az üzletet csináljuk rettentő sok emberrel találkoztam, akiknek a DXN kiutat jelenthetett volna. De mégsem vágtak bele. A másik oldalon meg ott vannak azok akik elindultak és hosszabb-rövidebb idő alatt felépítették a saját csapatukat, amelyik évek óta folyamatosan megtermelni nekik a havi passzív jövedelmüket. És nem csak a csúcson lévőknek. Havi húszezertől több millió forintig rettentő széles skálán mozog amit itt megkereshetsz. De a lényeg hogy ez passzív. Ha dolgozol az adott hónapban, ha nem - ez jönni fog.

Túl szépen hangzik? Ez nem adomány. Ez az elvégzett munkád értéke. Itt megbecsüljük azt amit létrehoztál.júl

27

Van az a gyönyörű fantasztikus vetítés amit bemutatókon lehet hallani arról, hogy majd mindenkihez csak két új ember csatlakozik, és hogyan fog ez milliomossá tenni téged.


Na, most erre többnyire kétféle ember reagál ott helyben. Az egyiknél a totális vakhit alakul ki abban, hogy pár hónap múlva már rendelheti is a BMW-t. A másik azonnal tudja, hogy ez soha senkivel nem történhet meg és csak balekok csatlakoznak. És az a közös bennük, hogy egyikük sem fog soha normálisan keresni. 


businessman-607788_640

Amikor elértük az első komolyabb vezetői szintünket a egyre több más vezetővel kerültünk közvetlen kapcsolatba. Megismertük a történetüket, és egy sem volt köztük aki ajtóstól rohant volna a házba.


Nagyon komoly jövedelmet lehet kivenni a DXN-ből. 

De abszolút nem úgy ahogy azt sokan elsőre elképzelik. 


Az igazi kérdés az, hogy Te hogyan tudnál belőle profitálni? És egyáltalán neked való-e?


Egy hálózatot felépíteni, olyan mint megtanulni korcsolyázni. Először is meg kell érteni, hogy kori egészen más mozgás mint a járás, vagy a futás. És tisztában kell lenni azzal, hogy tuti lesz pár tanyázás is. Aki képes ezeket megemészteni az meg fogja tanulni. Aki nem, az nem. És aztán már csak a szorgalmon múlik mennyire jó lehetsz a dologban.


De még mindezek előtt ott van az, hogy vágysz-e arra, hogy valaha is korizzál?


A nulladik lépés ez lenne: Neked való a DXN, vagy nem?


  

 

 

 

DXN_csatlakozas

 

 

jún

17

Mit tartogat a sorsod?

2016.06.17 - péntek

 

Vajon tehetsz a sorsod ellen? Vagy az már meg van írva?

 

 

márc

29

A "Fizetésember" története

2016.03.29 - kedd

Szerintem van egy közös pont, szinte mindenkiben aki Network Marketinggel foglalkozik.


Van egy pont az életünkben amikor rájövünk, hogy hiányzik az egyensúly. Vagy a munka-család, vagy a munka – szabadság vagy bármi ilyesmi. Egy nap ráébredtünk, hogy ha így folyatódnak a dolgok akkor az élet már nem olyan lesz, mint amit szeretnénk. A fizetés amit kapunk, már nem old meg mindent. És van aki hamar kapcsol, van aki később és olyanok is vannak sokan, akiknek semmi bajuk az egyensúllyal. Ők valószínűleg sosem fognak ezzel az üzlettel foglalkozni és ez rendben van is így.


De ha egy nap úgy gondolod, hogy nincs minden rendben, akkor számodra értékes lesz egy olyan út, ami kivezethet ebből.


Egy bemutatón – vagy ahogy mi csináljuk kávézgatás közben – nagyon egyszerű elmondani miben segítettek ezek a kávék, vagy gyógygomba kivonatok. Mindenkinek reális, hogy egy 4000 éve használt gyógynövény az nem csak veszettül jó, de kávéba keverve rettentően praktikus (és finom is). Könnyű ezt megmutatni mert az embereket nagyon érdekli.


De az üzleti lehetőség az más tészta. Az csak annak reális, akinél megbomlott az egyensúly. De ha már nagyon szétesett, akkor már megint nem, mert feladta.


Szóval nehéz ezt megmutatni. De a minap találtam egy rövidfilmet ami egyszerűen letaglózott. Mert sokkal jobban le tudta vetíteni ezt a helyzetet, vagy érzést, mint ahogy nekem valaha is sikerült. És hihetetlen, hogy a világ másik végén pont ugyanúgy látnak, éreznek dogokat mint itt.


Ráadásul, ez nem egy marketing film.


Azt gondolom, hogy ez egy marha jó videó, és akkor is ajánlom ha soha nem fogsz Network Marketinggel foglalkozni. A videó angolul van de ha nem beszéled a nyelvet, akkor is át fog menni a történet.


Remélem tetszeni fog.