• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Szia, Vízváriné Pokovai Anikó vagyok. A párommal Vízvári Alberttel együtt építjük a DXN Üzletünket.


A mi történetünk két olyan ember története, akik csak jobb kávét akartak inni de végül ez a sztori sokkal izgalmasabb lett, mert mostanra vezetők lettünk annál a cégnél, amelyiknek a kávéját megkóstoltuk.

 

Sokan azt gondolják, hogy csak azok lehetnek sikeresek akik mindenben tökéletesek. Akik kisportoltak, akiknek mindig hibátlan a megjelenésük, akik éjjel nappal dolgoznak, akik erősebbek mint Toldi és igazságosabbak mint Mátyás.

 

Nincs abban semmi rossz ha valaki jobbá akar válni. Mi is törekszünk erre. De amire rájöttünk az az, hogy a sikerhez, a jó élethez, nem kell Olimposzi magasságokba emelkedni.


Az életünk egy korábbi szakaszában úgy hozta a sors, hogy bele tudtunk szagolni milyen az amikor valakinek passzív jövedelme van. Tudjátok az az, amikor egy adott mennyiségű bevételed ott van hónapról – hónapra függetlenül attól, hogy éppen dolgozol-e vagy sem.


Amikor valaki belekóstolt ebbe, már nem akar többé másképpen élni.Én eredetileg tanító vagyok, a férjem mérnök. Nincs kereskedelmi, vagy marketing végzettségünk, és nem volt különleges kapcsolati tőkénk vagy bármi ilyen. Az összes hibánkkal és kisebb nagyobb botlásunkkal együtt mégis hamarosan elértük a vezetői szintet.

 

 


Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a mi bevételünk és az, hogy elérjük-e a céljainkat, ma már mind attól függ, hogy a hozzánk csatlakozott munkatársakat sikeressé tudjuk-e tenni?


Tegyük fel – csak a példa kedvéért, hogy csatlakozol a csapathoz. Innentől kezdve nekünk az a jó, hogy neked stabil fogyasztóid legyenek, akik szeretnek téged azért mert megkerested őket. Legyen passzív, növekedő jövedelmed, élvezd ezt a munkát és érezd, hogy ebben sikereket tudsz elérni. És kapd meg a téged megillető elismerést.


A Network Marketing erről szól vezetői szinten - hogyan tegyünk sikeressé másokat.

 

Miután mi magunk átjutottunk a kezdeti lépéseken több hónapig azon dolgoztunk, hogy egy olyan rendszert állítsunk össze amivel bárki el tudja érni a fenti célokat.


Ez most készen van és elérhető bárki számára a csapatunkban.

 

A "Hogyan Indulj El" füzet  a saját csapatunk képzésének adja a bázisát. A füzethez tartozik még egy speciális weboldal szintén kizárólag a csapattagjaink támogatására, valamint időről időre a füzeten alapuló képzéseket is tartunk.


 


Ha ma csatlakozol nagyon könnyű elindulnod. Egy olyan rendszert állítottunk össze ami egy lépésről - lépésre füzetből, egy online támogatásból és egy képzésből áll. Így minden elő van készítve a számodra egyetlen dolgot kivéve:


Nem tudjuk helyetted eldönteni, hogy akarsz-e egy új, izgalmas sokkal szabadabb életed. Ez a Te dolgod, hogy meghozod ezt a döntést vagy sem.

 

 

Felmerülhet még a kérdés miért csatlakoznál valakinek a csapatába, akit nem ismersz és még sohasem láttál? Nos én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Mi pár évvel ezelőtt pontosan ugyanígy csatlakoztunk valakihez akit nem ismertünk és sohasem láttuk korábban. Azóta ebből igazi barátság született és az Ő segítségével tudtunk elérni azt ahol most vagyunk. Ezt a "hagyományt" midenképpen szeretnénk folytatni. Végezetül itt egy kis video. Ez elég személyes de a mai világban már talán belefér. Ez volt a legelső közös családi nyaralásunk, amit már a DXN jövedelmünkből tudtunk finanszírozni. Nagyon régóta vágytunk már egy ilyenre és óriási élmény volt.


De e mellett megmutatott nekünk még valamit. Mert amíg mi jóideig távol voltunk, a csapat és forgalom nagyobbat nőtt, mint korábban bármikor.

 

 Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elolvastad a történetem!


Akár jövedelmet szeretnél, vagy akár fogyasztani szeretnéd a termékeket szívesen látunk a csapatban! Kérj egy visszahívást a bal oldalon az nem kötelez semmire!


Üdv


Anikó


tel: 06 /20/ 545 0400


mail: aniko.pokovai@gmail.com


skype: pokovai

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on